Krämer bäst i test 2022

Vilka krämer är bäst i test 2022 ställer sig många undrande? Den kräm som vi har sett att flest vill köpa är antirynkkrämer från BOOTS NO7 som är ett känt varumärke inom hudvård. Anledningen till detta är att det är en bra allround produkt som funkar i vått och torrt. Dessutom är priset riktigt bra, billigare än så får du inte en kräm med anti-age effekter.

Vinnaren i testet hittar du på startsidan under placeringen nummer 1. Produkten skiljer sig åt från varje säsong så ser förpackningen annorlunda ut när du klickar på länken så är det för tillverkaren har bytt design (vilket sker ofta). Resultat kommer du få se inom cirka en månad vid regelbunden användning.

bäst i test anti-age kräm

Varför är krämen så populär i tester?

Vi tror att det beror på att antirynkkrämen tilltalar alla åldrar, både yngre mellan 25-30 år och äldre 40 år plus. Den kan kombineras med smink och ansiktsrengöring och de flesta tycker krämen är skön att applicera på torr hud.

Boots no7 har även en uppstramande effekt vilket många tycker är bra så länge effekten inte blir för kraftfull. Du kan känna när krämen torkar att ansiktets lyfts upp. Många uppskattar denna effekt när de vill se fräscha ut på jobbet eller på universitet. Om du vill se fler resultat och produkttester så kan du kolla in denna artikel som har bäst i test av hudkrämer.