Vart hittar jag en antirynkkräm som fungerar?

Att hitta den bästa antirynkkrämen som fungerar är inte alltid lätt. Om du vill ha bra resultat så ska du välja en antirynkkräm som är bäst i test och sålt bra på marknaden. Då kan du vara trygg med att krämen håller god kvalitet och levererar vad den lovar. Det finns olika anti-age krämer med resultat som skiljer sig från varandra.

Antirynkkrämer som vi har testat

1. Etta och bäst i vårt test av antirynkkrämer kom BOOTS NO7 – Protect & Perfect serum. Mycket tack vare sin privärdhet (endast 279 kr när testet genomfördes) och bra resultat som slätar ut rynkor och ger en yngre look i ansiktet. Vi använder den här krämen dagligen och lyxar till det med en dyrare kräm (krämen nedan 2:a i test) på fredagar efter en lång arbetsvecka.

2. Den antirynkkräm som är lite lyxigare och därmed dyrare heter Clarins Super Restorative Serum (999 kr) och lämpar sig bäst för oss kvinnor som fyllt 50 år och över. Krämen går på djupet och stramar upp huden, vilket är prefekt för dig som har börjat få rynkor under ögonen och rynkor kring munnen. Eftersom denna kräm är anpassad för dig som har långtgående rynkor så har den mer kraftfulla ingredienser i serumet än Boots no7. Är du yngre kan du därför använda Clarins serumet en dag i veckan inför en helg till exempel så kan din hud vila ut sig under lördagen och söndagen innan en ny arbetsvecka börjar. Kom ihåg att stress och dåliga vanor orsakar rynkor. Ta hand om din hud och din kropp så förebygger du rynkor som kan uppstå.

Kommentera om du har önskemål på fler antirynkkrämer som du vill att vi ska testa.